Dezvaluire bomba a lui Piturca despre Gigi Becali si „Dosarul Valiza”. De ce e suparat pe finantatorul Stelei

reportersite
30 iulie 2013, 10:44

piturcaVictor Piturca a vorbit deschis pentru prima data despre condamnarea in „Dosarul Valiza”, intr-un interviu acordat Sport.ro si ProSport.

„Imi reprosez foarte tare ce s-a intamplat in Dosarul Valiza. Sa semnezi un precontract nestiind ca e fals si pe urma cel care m-a pus sa semnez sa recunoasca ca e fals, sigur ca imi reprosez”, a declarat Piturca.

„Normal ca sunt suparat, cum sa nu fiu? Eu sunt convins ca in ultima instanta Gigi Becali n-a spus adevarul, acele acte nu erau false, el a spus cu alt scop, probabil sa se cumuleze acele pedepse, sa scape cu suspendare. El n-a mai tinut cont de alte persoane, ci doar de ceea ce i se va intampla lui”, a mai continuat selectionerul, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in „Dosarul Valiza”.

„Eu cred ca acel precontract nu e fals. Era un precontract de a achizitiona un teren. Nu stiu ce vina am eu ca am semnat ca martor. Nu stiu cu ce l-am favorizat eu pe Becali. Ma rog, asta e situatia, faptul e consumat. Nu ma apasa aceasta situatie. Cand am vazut la televizor, sigur ca m-a afectat, aveam meci, dar pana la urma mi-a trecut, mai ales ca am jucat si am reusit sa castigam”, a mai precizat Piţurcă.

Selectionerul Romaniei a incheiat: „Am trecut mai usor peste acest moment. Nu vreau sa vorbesc mai mult, as avea foarte multe de spus, dar am merge pe alta directie, care n-are nimic in comun cu sportul, cu fotbalul”.