Friday , March 29 2024

Dezastru pentru Steaua: 0-3 cu Schalke, in Liga Campionilor. Trei goluri in 18 minute

steaua-schalke

Campioana României, Steaua Bucureşti, a debutat cu o înfrângere în sezonul 2013/2014 al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), de echipa germană Schalke 04, în prima etapă a grupei E a competiţiei.

Golurile au fost marcate de Uchida ’67, Boateng ’78 şi Draxler ’85.

1-0: Uchida a centrat din partea dreaptă, Szukala a trecut pe sub minge şi l-a păcălit pe Tătăruşanu, balonul intrând în plasă la colţul lung.

2-0: Boateng a marcat cu un şut plasat din colţul din stânga al careului de şase metri.

3-0: Fuchs l-a lansat în adâncime pe Draxler şi acesta a înscris de la 12 metri cu un lob peste Tătăruşanu.

Schalke 04: Hildebrand – Uchida, Howedes, Matip, Aogo – Neustadter, Hoger (Goretzka ’88) – Farfan (Clemens ’89), K.P. Boateng, Draxler – Szalai (Fuchs ’82). Antrenor: Jens Keller.

  Steaua Bucureşti: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Ad. Popa, Stanciu (Tatu ’60, Ad. Cristea ’73), Tănase – Kapetanos (Piovaccari ’64). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Hoger ’41 / Bourceanu ’29, A.Popa ’39, Ad. Cristea ’81.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Turcia, avându-l la centru pe Cuneyt Cakir, ajutat la cele două linii de către Bahattin Duran şi Tarik Ongun, în timp ce asistenţi suplimentari au fost Baris Simsek şi Mete Kalkavan. Rezervă a fost Cem Satman.

Delegatul UEFA a fost scoţianul Alan McRae, în timp ce arbitrii au fost supervizaţi de către Francesco Bianchi, din Elveţia.

În etapa următoare, la 1 octombrie, Steaua va juca în compania formaţiei engleze Chelsea Londra.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …