Friday , March 29 2024

Deschiderea oficială a FOTE va putea fi vizionată pe un ecran gigant în Piaţa Sfatului din Braşov

Un ecran gigant de 24 metri pătraţi pe care va fi transmisă live deschiderea oficială a Festivalului Olimpic al Tineretului European, care va avea loc în 17 februarie de la ora 17.30, va fi amplasat în Piaţa Sfatului din Braşov.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Braşov, arena Liceului Sportiv, unde va avea loc festivitatea de deschidere a FOTE, cuprinde doar 2.000 locuri care sunt rezervate oficialităţilor, părinţilor sportivilor, reprezentanţilor mass-media şi publicului, iar accesul se va face doar pe bază de invitaţie.

În aceste condiţii, Primăria va amplasa un ecran gigant de 24 de metri pătraţi în Piaţa Sfatului astfel încât turiştii şi braşovenii care nu pot intra pe arena Liceului Sportiv să poată vedea live festivitatea.

De asemenea, pentru buna desfăşurare a evenimentului s-a luat decizia restricţionării circulaţiei rutiere în centrul Braşovului, în 17 februarie, între orele 17.30 – 23.00.

Festivalul Olimpic al Tineretului European, ajuns la cea de-a 11-a ediţie, se va desfăşura în perioada 17-22 februarie, în judeţul Braşov.

Cei peste 1.400 de sportivi şi oficiali din 45 de ţări se vor fi cazaţi în şase hoteluri din Poiana Braşov.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …