Friday , March 29 2024

Derby-ul rundei se joacă pe Areni

Meciul dintre Foresta și Juventus București, programat duminică, de la ora 13.00, ține capul de afiș al etapei a XVII-a din Liga a II-a.  “Jucăm cu echipa de pe primul loc și avem oportunitatea să facem uitat eșecul usturător de la Sfântu Gheorghe”, a declarat antrenorul Cristi Popovici. Marin Barbu revine pe Areni în calitate de adversar.  “Nu ne așteaptă un joc ușor la Suceava”, crede “Magiun”. Juventus este favorită la casele de pariuri u înaintea meciul se va ține un moment de reculegere în memoria lui Daniel Prodan . ACS Berceni s-a retras din Liga a II-a înaintea etapei 

 Liga2. Foresta

Foresta primește duminică, cu începere de la ora 13.00, pe stadionul Areni, în direct la Digi Sport și Dolce Sport, vizita celor de la Juventus București, în derby-ul etapei a XVII-a din liga secundă.

Aflată în plin picaj după cele patru înfrângeri consecutive pe care le are la activ, trupa antrenată de Cristi Popovici încearcă să se redreseze cu un rezultat pozitiv în fața ­li­de­rului din Colentina. “Infruntăm cel mai puternic adversar posibil din Liga a II-a. Jucăm cu echipa de pe primul loc și avem oportunitatea să facem uitat eșecul usturător de la Sfântu Gheorghe. Trebuie să fim mai atenți în timpul jocului și să arătăm o dăruire dusă la extrem. Vreau să văd o echipă dispusă să moară pe teren pentru a scoate un rezultat bun în meciul cu Juventus. Asta aștept din partea jucătorilor mei”, a declarat antrenorul Forestei înaintea confruntării de duminică.

Foresta (echipa probabilă): Niga – Bălan, D. Lung, Al. Mutu, Semeghin – Cerlincă, Stănescu, Dumitriu, Căinari – Rusu, Matei.

De partea cealaltă, Juventus vine pe Areni după două remize albe consecutive și cu o figură emblematică pentru fotbalul sucevean pe banca tehnică, Marin Barbu. “Nu ne aș­teaptă un joc ușor la Suceava. Foresta va arăta cu siguranță o altă față decât cu Sepsi. Meciul cu noi este o bună oportunitate pentru jucătorii suceveni să se reabiliteze în fața suporterilor. Putem să batem pe Areni, dar nu va fi ușor”, a spus Magiun, director tehnic la Juventus București.

Foresta pleacă cu șanșa a doua la casele de pariuri, cu o cotă de 2.60 la victorie. De partea cealaltă, un succes al oaspeților pe Areni este cotat cu 2.40, în vreme ce remiza are o cotă de 3.20.

Inaintea jocului de duminică de pe Areni se va ține un moment de reculegere în memoria fostului internațional român Daniel Prodan.

Foresta a rămas pe locul 8 după retragerea Berceniului

In altă ordine de idei, Liga a II-a a rămas cu doar 18 echipe în competiție, după ce ACS Berceni a anunțat Federația că se retrage din campionat. Drept urmare, conform regulamentului, toate rezultatele înregistrare de ilfoveni de la startul actualului sezon au fost anulate. ACS Berceni este cea de-a doua formație care iese din competiție în plin campionat, după Soimii Pân­­cota. Trei ex-suceveni au ră­mas liberi de contract după retragerea ilfovenilor: Constantin Fe­rariu, Dragoș Sfrijan și Geor­ge Alexandru Apostol.

Programul etapei a XVII-a:

Metalul Reșița – CS Afumați

Dacia Unirea Brăila – Sepsi Sfântu Gheorghe

CS Balotești – UTA Bătrâna Doamnă

CSM Râmnicu Vâlcea – Olimpia Satu Mare

Chindia Târgoviște – Dunărea Călărași

Politehnica Timișoara – Academica Clinceni

CS Mioveni – Luceafărul Oradea

Foresta Suceava – Juventus București

Unirea Stefănești și FC Brașov vor sta. (Dănuț CHIDOVET)

 

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …