Wednesday , April 24 2024

Denis Alibec, out de la FCSB

Clujenii s-au impus la Giurgiu şi mai au doar un pas până la titlu. Gigi Becali pare resemnat şi a declarat, în direct la Fotbal Club, că doar printr-o minune FCSB mai poate câştiga campionatul.

alibec

Finanţatorul roş-albaştrilor a lansat şi un atac dur la adresa lui Denis Alibec: “Ăsta ne strică toată echipa. Din cauza lui se strică echipa”, a spus Becali, care nu a dorit să ofere mai multe informaţii despre situaţia atacantului.

Digi Sport a aflat ce s-a întâmplat. Fotbalistul de 27 de ani a făcut din nou scandal la unul dintre antenamentele roş-albaştrilor. Alibec a avut o nouă ieşire nervoasă şi a aruncat cuvinte “grele” în direcţia staff-ului tehnic. Aceasta a fost picătura care a umplut paharul pentru Gigi Becali, iar soarta lui Alibec a fost pecetluită.

Vârful nu mai are ce căuta în lotul echipei, a decis finanţatorul roş-albaştrilor. Alibec nu a făcut deplasarea la Craiova, iar Dică nu se va baza pe serviciile sale nici în ultima etapă, cu Astra.

În această vară, lui Alibec i se va căuta echipă. Becali doreşte să recupereze măcar suma investită în transferul său – două milioane de euro – însă pare dispus să renunţe la el şi pentru mai puţini bani. Randamentul scăzut al lui Alibec (are doar 1 gol în acest sezon!!!), dar şi ieşirile în decor ale atacantului l-au scos din minţi pe Becali, care a luat o decizie radicală: fotbalistul nu mai are ce căuta în lotul echipei!

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …