Thursday , March 28 2024

Del Bosque, Nadal şi Placido Domingo, membri de onoare ai clubului Real Madrid

Tehnicianul Vicente del Bosque, tenismanul Rafael Nadal şi tenorul Placido Domingo vor deveni membri de onoare (Socio de Honor) ai clubului Real Madrid, grupare care ar urma să anunţe în cursul zilei de joi această decizie, informează cotidianul Marca.

Selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, a fost antrenorul echipei madrilene în 1994, 1996 şi 1999-2003, câştigând cu Real Madrid de două ori Liga Campionilor şi de două ori campionatul Spaniei. În plus, el a evoluat la formaţia spaniolă în intervalul 1970-1984 şi a câştigat cu aceasta, ca fotbalist, de cinci ori campionatul intern şi de trei ori Cupa Spaniei.

În ceea ce-l priveşte pe Rafael Nadal, acesta este un susţinător declarat al echipei din Madrid, fiind prezent la meciurile de pe stadionul Santiago Bernabeu de fiecare dată când are ocazia.

Tenorul Placido Domingo este cel care cântă imnul centenarului echipei Real Madrid, care poate fi ascultat pe stadionul Santiago Bernabeu înainte de fiecare meci al formaţiei antrenate de Jose Mourinho.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …