Thursday , April 25 2024

Decizie neasteptata a judecatorilor: Regimul de detentie al lui Gigi Netoiu a fost schimbat in semideschis

netoiu

Gigi Neţoiu, condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare în DOSARUL TRANSFERURILOR, va fi dus de la Penitenciarul Craiova, unde îşi execută pedeapsa, la un alt penitenciar, după ce instanţa a decis schimbarea regimului de detenţie din închis în semideschis.

Magistraţii Judecătoriei Craiova au admis, joi, cererea de schimbare a regimului de detenţie din închis în semideschis în cazul lui Gigi Neţoiu, care este încarcerat în Penitenciarul Craiova. Neţoiu a formulat în trecut o cerere de schimbare a regimului de detenţie, însă aceasta a fost respinsă. Ulterior, avocaţii săi au contestat decizia, solicitarea fiind luată în discuţie joi de magistraţii Judecătoriei Craiova, scrie Fanatik.

“În temeiul art.39, alin.18 din Legea 254/2013, admite contestaţia formulată de către petentul Neţoiu Gheorghe, împotriva încheierii nr. 310/01.04.2014 pronunţată de judecătorul de supraveghere a privării de libertate, la Penitenciarul Craiova. Stabileşte regimul de executare semideschis pentru persoana privată de libertate Neţoiu Gheorghe”, se arată în decizia magistraţilor Judecătoriei Craiova.

Gigi Neţoiu este încarcerat în Penitenciarul Craiova, această unitate având doar regim închis de detenţie. În judeţul Dolj, există un singur penitenciar cu regim semideschis, cel de la Pelendava.

 

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …