Saturday , April 20 2024

Decizie-bomba legată de REVENIREA Universităţii Craiova

Universitatea Craiova a trimis o cerere oficială către LPF şi FRF, prin care solicită înscrierea în ediţia 2013-2014 a Ligii I.

Universitatea Craiova solicită FRF şi LPF să i se permită să se prezinte la startul sezonului 2013-2014, informează ediţie.ro.

Cererea oficială se încheie cu următoarea precizare: “În acest sens, aşteptăm în termen de 30 de zile, răspunsul cu privire la această solicitare, dar nu mai târziu de 20 martie 2013, deoarece timpul este foarte preţios şi după eventualul dumneavoastră acord scris, vom putea demara negocierile pentru obţinerea finanţării şi angajarea celorlalte persoane pentru desfăşurarea activităţii (conducere, antrenori, staff + 25 jucători)”.

Cererea Universităţii vine la scurt timp după ce preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că echipa se poate înscrie chiar în primul eşalon din cauza problemelor financiare cu care se confruntă multe formaţii.

“Craiova o poate lua din Liga a II-a, însă chiar şi din Liga I din pricina faptului că sunt multe echipe care au probleme cu banii şi s-ar putea să nu se înscrie în campionatul viitor”, a declarat Dumitru Dragomir.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …