Saturday , December 2 2023

DECIZIE BOMBĂ în fotbal: Gino Iorgulescu nu a fost validat ca preşedinte al LPF

gino-iorgulescu

Curtea de Apel Bucureşti nu a validat deciziile Adunării Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal şi prin care GINO IORGULESCU a fost ales preşedinte al acestui for.

Adrian Mititelu a contestat instalarea lui GINO IORGULESCU în funcţia de preşedinte al LPF, iar judecătorii de la Curtea de Apel au admis joi acest apel, făcut în numele clubului FC Universitatea Craiova, respingând totodată cererea LPF de a înscrie modificările din Adunarea Generelă din 14 noiembrie 2013, când GINO IORGULESCU a fost ales în funcţia de şef al Ligii.

Marius Moise, avocatul FC Universitatea Craiova, a declarat cu privire la această hotărâre: “Decizia are ca efect juridic că Liga nu are reprezentant legal pe GINO IORGULESCU, în plus secretarul genarl al LPF nu are dreptul să ocupe acest post. Îi vom soma să convoace Adunarea Generală pentru a alege un reprezentant legal. Noi am contestat că alegătorii lui GINO IORGULESCU nu erau, de fapt, membrii constituanţi ai Ligii”.

Contactat de ProSport, un avocat a explicat soluţia publicată pe site-ul Curţii de Apel: “Dacă vă uitaţi atenţi, în coadă scrie definitivă, deci nu poate fi atacată. Practic, alegerile de la Ligă nu sunt recunoscute şi ar trebui repetate”.

 

 

Vezi si

CSU Suceava rămâne lider cu punctaj maxim în campionatul juniorilor II

CSU Suceava rămâne lider cu punctaj maxim în Campionatul Național de handbal pentru Juniori II. …