Tuesday , May 17 2022

DECIZIE-BOMBĂ! Adrian Mutu SE RETRAGE din FOTBAL

mutu

Adrian Mutu a ratat în această toamna transferul la FC Pune City, în India, iar vârsta şi faptul că nu mai are oferte interesante l-au făcut să ia această decizie.

Adrian Mutu s-a apucat deja de câteva proiecte de afaceri.

“Adi este ocupat cu afacerile sale, a mai inițiat câteva proiecte care necesită atenție și multă muncă. Acesta este și primul motiv pentru care nu dorește să mai activeze ca jucător, este conștient că pe teren nu mai poate să dea randamentul pe care îl oferea acum doi ani, dar este și un moment bun de a începe să progreseze din punct de vedere managerial, să învețe să creeze o afacere de succes. În paralel cu activitatea în domeniul afacerilor, Adi dorește să fie mai aproape de familie, să încerce o remediere a relației cu Consuelo, care s-a deteriorat foarte mult în ultimul timp”, au precizat apropiații lui Adrian Mutu pentru Fanatik.

Adrian Mutu nu s-a mai antrenat de aproape două luni, de la despărţirea de Petrolul, iar un eventual nou contract ar însemna cel puţin alte două luni de pregătire fizică, pentru reintarea în formă, lucru greu la cei 36 de ani ai săi: “Dacă ar accepta o ofertă, ar însemna să mai aștepte cel puțin două luni până când își revine, iar abia în primăvară ar putea să mai să joace. Pe lângă acest aspect, a mai contat și faptul că nu a avut nici o ofertă care să îi satisfacă pretențiile și dorințele profesionale și materiale. De altfel, asta ar fi singura portiţă ca el să mai revină pe teren: o propunere extraordinară din punct de vedere financiar!”.

 

Vezi si

Sporting Poieni Solca a câștigat Seria I a Ligii a V-a

Sporting Poieni Solca a devenit campioană în Seria I a Ligii a V-a, după ce …