Thursday , April 25 2024

Decizia Simonei Halep, care-i poate opri căderea din top

Simona Halep Simona Halep nu mai este de astăzi numărul 2 mondial, fiind depăşită în ierahie de Angelique Kerber, câştigătoarea Australian Open.

halep1

La începutul săptămânii trecute, Simona anunţase că va fi nevoită să ia o pauză de cel puţin o lună de zile, ceea ce însemna că nu ar fi putut participa nici la meciul de FED Cup, contra Cehiei (6-7 februarie) şi nici la turneele de la Dubai şi Doha, posibil chiar nici la cel de la Indian Wells. În eventualitatea acestui lucru, Simona ar fi pierdut două turnee la care este deţinătoarea titlului şi implicit ar fi pierdut o grămadă de puncte, putând ajunge chiar în afara Top 5 până la Roland Garros. Ei bine, Simona pare că s-a răzgândit şi nu se mai operează deloc acum. A anunţat că va participa la FED Cup, iar organizatorii turneului de la Doha susţin că românca va fi acolo.

“Simona ne-a anuntat ca in cele din urma va juca la Doha”, a declarat Redab Masoud, directorul departamentului media al Federatiei de Tenis din Qatar, pentru Ziare.com.Turneul de la Doha se va disputa intre 21 si 27 februarie si este dotat cu premii in valoare de 2.517.250 de dolari.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …