Thursday , April 25 2024

Decizia LPF care afecteaza Steaua: Liga 1 NU se amână

iorgulescu

Marţi a avut loc prima Adunare Generală Extraordinară organizată de noua conducere a LPF desemnată în urma alegerilor desfăşurate la data de 14 noiembrie 2013.

În privinţa amânării returului, s-a luat decizia ca ultimele două etape să se joace, existînd posibilitatea amînării doar dacă starea vremii nu va permite disputarea meciurilor. “Discuţiile referitoare la amînarea meciurilor nu sînt apanajul LPF. Programul competiţional este aprobat de FRF şi la acest moment avem un program aprobat în august 2013 şi, din respect pentru Comitetul Executiv, programul stabilit rămîne aşa. Normal că dacă vor fi probleme cu condiţiile meteo, nimeni nu este absurd şi vom putea găsi soluţii conform regulamentului”, a spus Justin Ştefan în cadrul unei conferinţe de presă.

Etapa a 18-a se va desfăşura în perioada 13-16 decembrie, în timp ce etapa a 19-a va avea loc în perioada 17-19 decembrie. În plus, se vor mai disputa două partide restante, Chiajna – Viitorul şi Astra – Steaua, programate pentru 21 decembrie.

Liga Profesionistă de Fotbal a cerut, marţi, Comisie Centrale a Arbitrilor să analizeze prestaţia arbitrilor şi comunice sancţiunile pe care le va aplica în cazul celor care au greşit la partidele din Liga I, informează site-ul oficial al LPF.

LPF şi-a manifestat nemulţumirea faţă de calitatea arbitrajelor din ultimele etape de campionat şi a cerut analizarea prestaţiilor brigăzilor de arbitri.

LPF a mai precizat că arbitrajele din ultimele etape ale Ligii I au fost “departe de pretenţiile unui fotbal profesionist”.

Campioana Romaniei, va juca, miercuri seară, impotriva echipei engleze Chelsea Londra intr-un meci contand pentru  grupele Ligii Campionilor.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …