Thursday , March 28 2024

De ce fanii tenisului se indragostesc de Simona Halep? O publicatie straina a gasit raspunsul

simona

Simona Halep a facut furori dupa victoria din turneul WTA de la Dubai, o victorie care a venit dupa o finala cu Karolina Pliskova din Cehia, scor 6-4, 7-6.

Dupa aceasta finala, o publicatie straina, Tennis World, foarte cunoscuta printre specialistii sportului alb, a tinut sa faca un material special legat de Simona Halep.

Autorul acestui material a remarcat valul de simpatie pe care l-a avut Simona Halep la Dubai: “In tenis exista o regula nescrisa: intotdeauna fanii tin cu jucatorul mai slab cotat! Se intampla mereu, nu conteaza cat de mult este favoritul indragit de comunitatea iubitorilor de tenis. Este cum i-ai vedea pe David si Goliat luand loc intre liniile albe ale terenului. Stii ca Goliat ar trebui sa castige, dar intr-un fel vrei ca David sa tina pasul”, noteaza cei de la Tennis World.

Acestia au continuat cu analiza acestei finale si a acestui turneu in general: “Favorita principala si cea mai indreptatita jucatoare sa castige titlul a fost in mod clar si cea mai ovationata, in comparatie cu adversara ei mai slab clasata. Poate ca Simona Halep nu a aratat atat de mult ca un Goliat in comparatie cu uriasa ei adversara, Karolina, o frumusete blonda de 1,86 metri inaltime. Anul trecut, sezonul ei de exceptie, Simona a ajuns in finala la French Open si in semifinale la Wimbledon, terminand pe locul 3 WTA.

Fanii tenisului s-au indragostit atat de mult de ea incat au votat-o jucatoarea anului. Mai mult decat Serena Williams, mai mult decat Maria Sarapova, cei care urmaresc tenisul au vrut ca Halep sa fie recunoscuta”, mai punctau americanii de la Tennis World.

Continuarea pe ziare.com

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …