Wednesday , April 24 2024

David Popovici a câștigat medalia de aur și la 100 metri liber la Campionatul Mondial de Natație

David Popovici a câștigat medalia de aur la proba „regină” în natație, la 100 metri liber la Campionatul Mondial de la Budapesta, cu 47.58 secunde, față de 47.64 secunde locul secund. David Popovici a fost aproape toată cursa pe locul secund, dar a recuperat pe ultimii metri ai cursei și a câștigat-o cu un avans de doar 0,06 secunde.

”Vă iubesc pe toți și mulțumesc pentru că v-ați uitat la cursă!”, a declarat David Popovici imediat după cursă, care a fost de această dată transmisă de TVR.

David Popovici a înotat pe culoarul 4, culoar destinat în mod tradițional marilor favoriți în cursele de înot. El a avut cel mai bun timp în semifinale. Americanul Caeleb Dressel, campionul olimpic în această probă, s-a retras din competiție

David s-a clasat pe primul loc, marți, în semifinala de 100 metri liber cu nou record mondial de juniori: 47.13 secunde. El a stabilit cel mai bun timp din ambele semifinale.

Luni, David Popovici a câștigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de Natație în proba de 200 metri liber. El a stabilit și un nou record mondial pentru juniori, după ce îl stabilise pe precedentul în semifinale.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …