Wednesday , July 6 2022

David Popovici a câștigat medalia de aur și la 100 metri liber la Campionatul Mondial de Natație

David Popovici a câștigat medalia de aur la proba „regină” în natație, la 100 metri liber la Campionatul Mondial de la Budapesta, cu 47.58 secunde, față de 47.64 secunde locul secund. David Popovici a fost aproape toată cursa pe locul secund, dar a recuperat pe ultimii metri ai cursei și a câștigat-o cu un avans de doar 0,06 secunde.

”Vă iubesc pe toți și mulțumesc pentru că v-ați uitat la cursă!”, a declarat David Popovici imediat după cursă, care a fost de această dată transmisă de TVR.

David Popovici a înotat pe culoarul 4, culoar destinat în mod tradițional marilor favoriți în cursele de înot. El a avut cel mai bun timp în semifinale. Americanul Caeleb Dressel, campionul olimpic în această probă, s-a retras din competiție

David s-a clasat pe primul loc, marți, în semifinala de 100 metri liber cu nou record mondial de juniori: 47.13 secunde. El a stabilit cel mai bun timp din ambele semifinale.

Luni, David Popovici a câștigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de Natație în proba de 200 metri liber. El a stabilit și un nou record mondial pentru juniori, după ce îl stabilise pe precedentul în semifinale.

Vezi si

Când va avea loc sfertul de finală dintre Simona Halep și Amanda Anisimova de la Wimbledon 

Organizatorii de la Wimbledon au anunțat programul zilei de miercuri, 6 iulie, când va avea …