Thursday , March 28 2024

Darren Cahill va fi antrenorul personal al Simonei Halep in 2016

cahill-halep

Simona Halep s-a decis si a anuntat joi numele antrenorului alaturi de care va lucra in sezonul 2016.

Numarul 2 WTA a ajuns la un acord cu australianul Darren Cahill, cel care a pregatit-o in cea mai mare parte a acestui an.

“Incepand din luna ianuarie 2016, antrenorul personal al Simonei Halep va fi Darren Cahill.

Antrenorul australian isi va pastra si rolul de analist de tenis masculin pentru reteaua americana de televiziune ESPN la turneele de Grand Slam, fara ca acest lucru sa il impiedice sa o antreneze pe Simona full time”, a transmis managerul Simonei Halep, Virginia Ruzici, prin intermediul unui comunicat.

Anterior, tehnicianul Razvan Sabau declarase ca si el va face parte din staff-ul Simonei in sezonul urmator.

Simona Halep a colaborat cu Darren Cahill in sezonul 2015 prin intermediul programului Adidas Player Development, australianul fiind alaturi de romanca doar la turneele importante.

Producatorul de echipament sportiv, care este si sponsor tehnic al Simonei, a anuntat oprirea programului la sfarsitul acestui an, astfel ca Halep trebuia sa ii ofere lui Cahill un contract full time.

Cum relatia dintre cei doi este una excelenta, romanca a facut acest pas, desi Darren este unul dintre cei mai scumpi tehnicieni din tenisul profesionist. In jur de un milion de dolari pe an este salariul sau.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …