Friday , March 29 2024

Darren Cahill face o declaratie superba despre Simona Halep: Motivul pentru care se trezeste fericit in fiecare dimineata

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a facut o declaratie superba despre sportiva noastra.

Australianul spune ca se felicita ca a ales sa lucreze cu Simona Halep deoarece romanca ii face zilele mai frumoase.

“Simt ca am avut un loc de munca de vis in ultimii trei ani datorita persoanei cu care lucrez. Tot ce a realizat pe teren este grozav, dar totul paleste in fata persoanei Simona si a fellui ei de a fi din afara terenului, deoarece in fiecare zi este distractiv sa te trezesti, sa-ti setezi obiectivele, sa incerci sa faci totul un pic mai bine, sa reusesti anumite lucruri.

Este o profesionista desavarsita! Iar asta pentru mine este mai important ca orice pentru ca, daca imi petrec 30-35 de saptamani departe de familie, vreau sa fac ca aceste zile sa conteze, iar Simona face asta”, a spus Darren Cahill pentru WTA Insider.

In acest an, Simona Halep a castigat primul Grand Slam din cariera, la Roland Garros, si a disputat si o finala la Australian Open.

Totodata, sportiva noastra a mai castigat turneele de la Shenzhen si Montreal si s-a aflat aproape in permanenta pe primul loc in ierarhia mondiala.

ziare.com

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …

One comment

  1. da,dar intreg adevarul e ca si cistiga formidabil din aceasta colaborare , numai ca educatia la dinsa amai lasa de dorit , acum a mai si pupat de doua ori, mina lui Tedosie-Mache- fost Informator la securitate , acuzat si de pradarea fondurilor europene. Cred a mai incasat si el un paket de bani,ca asa e datina lui.