Saturday , September 23 2023

Dante și Foresta se întâlnesc pentru a șasea oară în acest sezon

Cele două formații au un nou meci direct, sâmbătă, de la ora 18.00, pe terenul sintetic din Bucecea, în cadrul etapei a VIII-a din play-off-ul Ligii a III-a.

Foresta evoluează sâmbătă, de la ora 18.00, pe terenul sintetic din Bucecea, în compania celor de la Dante Botoșani, în cea de-a șasea întâlnire directă dintre cele două formații din acest sezon. Pentru “galben-verzi” este ultima șansă de a rămâne în luptă pentru primul loc la finalul play-off.

De la aceiași oră, Bucovina Rădăuți caută prima victorie de la startul play-off-ului în meciul pe care îl are programat în fieful vasluienilor de la Hușana Huși.

La finalul play-off-ului Seriei I, primele două clasate se vor califica la barajul de promovare, acolo unde vor întâlni primele două clasate în play-off-ul Seriei a II-a.

În play-out, salvată și din punct de vedere matematic de la retrogradare, Şomuz Fălticeni joacă vineri, de la ora 18.00, pe terenul liderului Ceahlăul Piatra Neamț.

Runda a VIII-a din play-out mai programează meciurile CSM Pașcani – Sporting Vaslui și CSM Bacău – Ştiința Miroslava.

La finalul play-out-ului, ultimele două clasate vor retrograda direct în Liga a IV-a, acolo unde poate ajunge și echipa situată pe locul 4, dacă are cea mai slabă linie de clasament din toate cele zece serii. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava înfruntă campioana Dinamo în direct pe Pro Arena

Cele două formații se întâlnesc astăzi, de la ora 17.00, într-un meci din etapa a …