Tuesday , April 23 2024

Cupa României nu mai reprezintă un punct de interes pentru Foresta

secretarasite


“Befiind spectatori în tribune, acele posibile meciuri cu echipe de Liga I nu ar avea niciun farmec. În plus, costurile pentru organizarea meciurilor din fazele superioare sunt destul de piperate, iar încasările din bilete inexistente”, a motivat președintele Forestei, Andrei Ciutac  

Spre deosebire de anii trecuți, când Foresta aducea pe stadionul Areni formații titrate de Liga I, precum FCSB, Gaz Metan Mediaș sau Dinamo, în acest sezon, Cupa României nu mai reprezintă un “punct de interes” pentru clubul sucevean.

Afirmația îi aparține ­preșe­dintelui Andrei Ciutac, care a explicat că, în contextul în care spectatorii nu au acces pe stadioane din cauza pandemiei de coronavirus, “galben-verzii” nu țin neapărat să aibă un parcurs cât mai lung în Cupa României, prioritar fiind campionatul, unde au ca obiectiv promovarea.

“Cupa României nu reprezintă neapărat un punct de interes pentru că, nefiind spectatori în tribune, acele posibile meciuri cu echipe de Liga I nu ar avea niciun farmec. În plus, costurile pentru organizarea meciurilor din fazele superioare sunt destul de piperate. În contextul în care spectatorii nu pot participa la meciuri, iar încasările din bilete sunt inexistente, nu ne interesează Cupa în acest sezon. Şi nu neapărat din cauza costurilor prea mari, ci raportându-ne și la ce am pățit în sezoanele trecute, când ­me­ciurile de Cupa au avut un impact foarte mare asupra rezultatelor noastre din campio­nat”, a declarat Andrei Ciutac.
Foresta va debuta în Cupa României pe data de 7 octombrie, când va evolua, cel mai probabil, pe terenul celor de la Şomuz Fălticeni, într-un meci contând pentru Turul III al competiției. (Dănuț CHIDOVEŢ)
secretarasite

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …