Cupa României a ajuns la Suceava (VIDEO)

reportersite
13 iulie 2020, 14:39

Pe Areni, caravana campaniei “Cupa vine la tine” a fost întâmpinată de fostul internațional Dorin Goian, care a primit în mod simbolic trofeul din partea lui Lucian Sânmârtean. “Nu am trăit emoția să disput o finală de Cupa României ca jucător, dar promit să dau totul să o câștig ca antrenor”, a declarat actualul antrenor al Forestei

Federația Română de Fotbal a lansat zilele trecute campania “Cupa vine la tine”, prin care trofeul Cupei României este plimbat prin toată țara înainte de a fi înmânat câștigătoarei din finala programată pe data de 22 iulie, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești.

Ieri, caravana  ajuns la Suceava, pe stadionul Areni, unde unul dintre ambasadorii campaniei, Lucian Sânmărtean, i-a înmânat în mod simbolic trofeul fostului internațional Dorin Goian.

Cu această ocazie, Dorin a povestit pentru FRF TV cum se face că este singurul dintre frații Goian care nu a câștigat trofeul și cum s-a ascuns timp de o săptămână după ce fosta sa echipă Steaua a fost eliminată rușinos din Cupa României de formația secundă a Rapidului.

“Eu nu am trăit nici măcar emoția să joc o finală. Îmi pare rău că nu am câștigat-o ca jucător, dar promit să dau totul să o câștig ca antrenor”, a declarat actualul tehnician al Forestei. (Dănuț CHIDOVEȚ)