Sunday , April 28 2024

Cupa Interconti si-a desemnat laureatii editiei a doua

Turneul de la Unirea a adunat la start peste 60 de tenismeni, `mpar]i pe opt tablouri de concurs, cinci la masculin [i trei la feminin

Terenurile de zgur\ din cadrul complexului sportiv Unirea din Suceava au g\zduit, `n perioada 6-9 august, cea de-a edi]ie a Cupei Interconti la tenis de c=mp. Competi]ia s-a adresat copiilor sub 16 ani [i a reunit la start peste 60 de participan]i, `mp\rti]i pe opt tablouri de concurs, cinci la masculin [i trei la feminin.
Dup\ trei zile de `ntreceri, la categoria mezin\, cea destinat\ juc\torilor sub 10 ani, primele locuri au fost adjudecate de arge[eanul Ioan Horia Herciu de la CSS Vlaicu Vod\ [i de Elena Hanu de la ACS Kymstar Piatra Neam].
Turneul adresat tenismenilor sub 12 ani a fost c=[tigat de Cezar Cre]u [i Oana Corneanu, ambii de la TC Oana Ia[i, `n vreme ce Nicolaie Baciu (Tenis Star Piatra Neam]) [i Paraschiva Sitaru (CS Giglio Ia[i) s-au impus `n concursurile categoriei sub 14 ani.
~n competi]ia masculin\ pentru juc\torii sub 16 ani, trofeul a fost adjudecat de Horia Sebastian Chi]u de la ACS Kymstar Piatra Neam], care s-a impus, `n final\, `n fa]a b\c\uanului Sabin Saveluc.
La edi]ia din acest an a Cupei Interconti au participat [i 13 sportivi ai clubului local CS Select Suceava, cele mai bune rezultate fiind ob]inute de M\d\lina Sburlea, care a ocupat locul al treilea la categoria sub 14 ani, Tudor G\itan, Lauren]iu Lungu [i Ioan Marancu]a care au ajuns p=n\ `n faza semifinalelor pe tabloul categoriei sub 16 ani, respectiv sub 10 ani. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …