Thursday , April 25 2024

Cum si-a cunoscut Tecau partenera de dublu cu care a castigat la Melbourne

Horia Tecău şi Bethanie Mattek-Sands se ştiau din perioada junioratului, iar colaborarea dintre ei a pornit la ediţia de anul trecut a turneului de la Melbourne, după ce românul a aflat întâmplător numărul de telefon al americancei.

Horia şi Bethanie s-au cuplat pentru prima oară anul trecut, tot la Melbourne, deoarece românul nu a putut evolua la dublu masculin din cauza accidentării suedezului Robert Lindstedt, scrie Naţional. Astfel, Tecău şi-a căutat o parteneră de dublu mixt. Refuzat de mai multe jucătoare cu nume, Horia a dat din greşeală peste numărul de telefon al americancei, pe care o ştia din perioada junioratului efectuat în SUA. Cei doi au ajuns atunci în semifinalele de la Australian Open. Cei doi au decis să repete povestea şi în acest an, când au reuşit, în premieră pentru fiecare dintre ei, să câştige un trofeu de Grand Slam.

Bethanie Mattek-Sands este poreclită “Lady Gaga” pentru apariţiile ei excentrice pe terenul de tenis. Americanca a fost în discuţii pentru a poza goală pentru Playboy şi a fost suspectată că ar fi atrasă de femei. Ea s-a căsătorit în noiembrie 2008 cu agentul de asigurări Justin Sands, care i-a devenit şi manager.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …