Cum e viata Simonei Halep in timpul pandemiei: „Mă trezesc pe la 10-11, fără alarmă. De 22 de zile stau in casa, ies doar la alergat in complex”

reportersite
04 aprilie 2020, 15:20

Simona Halep a fost invitata lui Mats Wilander în cadrul unui podcast al legendelor tenisului, la care au mai participat Boris Becker și Tommy Haas. Campioana de la Wimbledon a discutat despre viața în izolare și despre cât de mult îi lipsește viața din circuit.

„Am 22 de zile de când nu am mai ieșit din casă. Mă trezesc pe la 10-11, fără alarmă, fără program, iau un mic dejun după care ies la o alergare în complex. Ne este permis să facem asta, pentru că e un complex rezidențial privat. Apoi, revin în casă și fac exerciții pentru abdomen, pentru picioare. Lucrez în fiecare zi la condiția mea fizică și mă simt pregătită, fit, din acest punct de vedere” – Simona Halep, pentru Mats Wilander, analistul Eurosport UK.
„În Romania situația nu e chiar cea mai bună în acest moment. Totul s-a închis și se va înrăutăți pentru că mulți oameni infectați vor veni în țară din Italia și va fi greu pentru spitale să managerieze problema”, a spus Simona Halep.
„Eu m-am autoizolat cu o săptămână înaintea impunerii carantinei, trăim vremuri grele, dar trebuie să acceptăm realitatea. Îmi e dor de circuit, de jucătoare și de toți oamenii implicați în organizarea lor”. Dar pot să vad și partea pozitivă a lucrurilor: sunt acasă din februarie; n-am stat atât acasă de mulți ani. E o viață diferită și încerc să mă bucur de ea”, a completat Simona Halep pentru Eurosport, citat de HotNews.