Friday , April 19 2024

Culio: Dacă reuşim un rezultat bun la Roma putem lupta pentru locul doi în gupă

Mijlocasul CFR Cluj, Juan Culio

Jucătorul argentinian al CFR Cluj, Juan Culio, a declarat, luni, la plecarea lotului echipei sale spre capitala Italiei, că o victorie obţinută în meciul cu AS Roma ar creşte considerabil şansele formaţiei ardelene la locul secund în grupa E a Ligii Campionilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Mijlocaşul, autor al unei “duble” în victoria de acum doi ani, obţinută de CFR chiar pe “Olimpico”, scor 2-1, spune că adversarii de marţi şi-au revenit după evoluţiile mai slabe din debutul sezonului ca urmare a victoriei cu Inter Milano din ultima etapă a Serie A. “Trebuie să scoatem un rezultat bun, contează mai puţin dacă va lovi «Draculio» (n.r. – porecla primită de Culio în presa internaţională). Acum doi ani a fost un meci foarte frumos pentru mine şi pentru echipă. Roma este un club mare, a câştigat meciul cu o mare rivală, Inter, şi are un moral bun. Dacă reuşim un rezultat bun, putem lupta pentru locul doi în grupă, mai ales că şi echipa noastră joacă mai bine acum”, a spus Culio, la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.
Coechipierul său, Tomas Costa, consideră că AS Roma pleacă din postura de favorită în partida de marţi. “Nu pot spune că sunt emoţionat, ci mai degrabă nerăbdator. Roma este favorită, aşa că responsabilitatea este pe umerii lor. Am început cu o victorie această competiţie şi sper să o continuăm tot aşa. Un meci de Liga Campionilor nu se compară cu un meci de campionat”, a spus mijlocaşul argentinian împrumutat de la FC Porto.
Meciul dintre AS Roma şi CFR Cluj, contând pentru etapa a II-a a Grupei E a Ligii Campionilor se va disputa marţi, de la ora 21.45.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …