Thursday , March 28 2024

Cu cine va juca Simona Halep la Wimbledon. Programul romancelor

simona5

Vineri a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal la WIMBLEDON 2015. Simona Halep are program favorabil până în fazele superioare. România mai este reprezentată la WIMBLEDON 2015 de Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu şi Andreea Mitu.

Simona Halep (nr. 3 WTA) debutează împotriva Janei Cepelova (nr. 106 WTA, Slovacia), o adversară pe care a învins-o în singurul meci direct, la US Open, 2014. Simona Halep a evitat partea de tablou cu Serena Williams, pe care o poate întâlni doar în finală. În semifinale, Simona Halep ar trebui să joace în sferturile de finală cu Caroline Wozniacki, iar optimile de finală de la WIMBLEDON 2015 cu una dintre revelaţiile acestui sezon, Timea Bacsinszky, sau cu Sabine Lisicki. În turul III, SIMONA HALEP poate da peste Svetlana Kuznetsova, iar în turul II peste Monica Niculescu sau Monica Puig.

Andreea Mitu (nr. 70 WTA) începe ediţia 2015 a Wimbledonului cu Olga Govortsova (nr. 98 WTA, Belarus).

Start dificil pentru Alexandra Dulgheru (nr. 59 WTA): va juca în primul tur cu Kristina Mladenovic (nr. 37 WTA, Franţa), cea care a învins-o săptămâna trecută, la Birmingham, pe Simona Halep.

Irina Begu, nr. 30 WTA, debutează împotriva Dariei Gavrilova (nr. 41 WTA). Irina Begu a fost trimisă de tragerea la sorţi pe jumătatea superioară de tablou, iar în turul trei ar putea juca împotriva Mariei Sharapova.

Turneul de la Wimbledon se dispută în perioada 29 iunie – 12 iulie.

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …