Tuesday , April 16 2024

CSU Suceava, victorie lejeră în amicalul cu Politehnica Iaşi

Amical. Universitatea

Echipa suceveană s-a impus în faţa ieşenilor, cu scorul de 48-31, într-un meci de pregătire desfăşurat ieri în sala Liceului cu Program Sportiv. Târzioru, Burlacu şi Sandu au fost cei mai buni jucători din tabăra gazdelor, cei trei marcând împreună nu mai puţin de 29 de goluri

Universitatea a reuşit a patra victorie în meciurile amicale, după ce s-a impus ieri, cu scorul de 48-31, în faţa divizionarei a doua Politehnica Iaşi, într-o întâlnire desfăşurată în sala LPS din Suceava.
Jocul a fost echilibrat în primele zece minute, oaspeţii reuşind chiar să şi conducă pe tabelă la scorul de 7-8. Sucevenii au trecut apoi la cârma jocului, iar în minutul 20 aveau un avans de cinci goluri, scor 14-9. Universitatea şi-a menţinut ritmul bun până la pauză, când avea un avantaj de 22-16.
La revenirea în teren, jucătorii conduşi de pe margine de antrenorul secund Andrei Spiridon au marcat şapte goluri consecutive. Mai mult, sucevenii aveau să se distanţeze până în minutul 40 la scorul de 40-24. Gazdele au redus apoi din turaţie, jocul continuând sub semnul echilibrului.
Deşi în ultimele minute în teren au intrat şi jucători cu mai puţini experimentaţi, ca Stas, Matei sau Loik, Universitatea s-a impus în final de o manieră categorică, scor 48-31, bifând astfel o victorie de moral înaintea startului noului sezon al Ligii Naţionale de handbal masculin.
CSU Suceava: Spiridon, Ilii – Târzioru (10 goluri), Burlacu (10), Sandu (9), Petrea (5), Olariu (4), Roşu (2), Dumitraş (2), Gramatic (2), Aldica (2), Matei (1), Loik (1), Stas. Antrenor: Andrei Spiridon. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

VIDEO. A fost lansat imnul echipei naționale de fotbal pentru EURO 2024, „Visăm împreună”. Clip cu Esca, Smiley, Bartoș, Andra, Irina Rimes

În urma calificării echipei naționale la EURO 2024, Federația Română de Fotbal (FRF) și postul …