Saturday , April 20 2024

CSU Suceava va câștiga la “masa verde” meciul cu Dunărea Călărași

Gruparea călărășeană a anunțat FRH că nu se poate prezenta la meciul de miercuri din cauza faptului că mai mulți jucători din lot se află încă la izolare, după ce au fost infectați cu COVID-19. Conform regulamentului, universitarii vor câștiga întâlnirea cu scorul de 10-0

CSU Suceava nu a mai făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe pentru meciul pe care ar fi trebuit să-l dispute miercuri dimineață, împotriva Dunării Călărași, în deschiderea etapei a XIII-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Motivul? În cursul zilei de marți, gruparea călărășeană a comunicat Federației Române de Handbal că nu poate prezenta la meci din cauza faptului că mai mulți jucători din lot se află în izolare după ce au fost infectați cu COVID-19.

Pe lângă problemele de ordin medical, Dunărea Călărași suferă și pe plan financiar, fiind în pragul falimentului.

Conform regulamentului, CSU Suceava va câștiga meciul la “masa verde”, cu scorul de 10-0 și va trece peste Dunărea Călărași în clasamentul Ligii Naționale.

Formația suceveană va disputa ultimele meciuri din acest an, marțea și miercurea viitoare, când va întâlni Minaur Baia Mare și Poli Timișoara. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …