Tuesday , April 23 2024

CSU Suceava țintește trei puncte în meciul cu Dunărea Călărași

Cele două formații se întâlnesc mâine, de la ora 10.15, în sala Sepsi din Sfântu Gheorghe, în deschiderea etapei a XIII-a a Ligii Naționale la handbal masculin. “Intâlnim o contraacandidată la evitarea retrogradării, iar puncte puse în joc vor conta cu atât mai mult”, consideră antrenorul Adrian Chiruț

CSU Suceava țintește toate cele trei puncte în meciul pe care îl are programat mâine, cu începere de la ora 10.15, în sala Sepsi din Sfântu Gheorghe, în fața celor de la Dunărea Călărași, în deschiderea etapei a XIII-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

“Avem un moral bun după evoluția din meciul cu Constanța, ne-am pregătit bine în ultimele zile și mergem la Sfântu Gheorghe să scoatem punct sau puncte. Dacă ne uităm peste clasament putem spune că Dunărea Călărași este o echipă accesibilă, care va termina sezonul regular în partea de play-out. Este deci o contraacandidată la evitarea retrogradării, iar puncte puse la bătaie miercuri vor conta cu atât mai mult”, a declarat antrenorul Adi Chiruț.

Revenit de curând pe teren după o pauză de aproape opt luni de zile, Alex Juverdianu este încrezător că universitarii pot învinge Dunărea Călărași. “Mă bucur că am revenit pe teren după o pauză atât de lungă și sper să-mi aduc cât mai mult aportul în jocul și rezultatele echipei. Ne-am antrenat mai bine de o săptămână pentru acest meci, avem un moral bun și putem obține victoria, mai ales că Dunărea Călărași pare cel mai accesibil adversar pe care îl vom întâlni pe acest final de an”, a spus extrema stânga a CSU-ului.

Gruparea suceveană se confruntă cu două absențe în cadrul lotului, este vorba de Balasz Botond și Andrei Olariu, ambii fiind accidentați.

Programul etapei a XIII-a:

Mâine:

CSU Suceava – Dunărea Călărași

CSM Vaslui – CSM București

CSM Făgăraș – Politehnica Timișoara

Steaua București – CSM Focșani

Joi:

HC Buzău – CSM Reșița

CSM Bacău – CSM Botoșani

Potaissa Turda – HC Dobrogea Sud

Dinamo București – Minaur Baia Mare

La finalul sezonului regular, primele opt clasate se califică în play-off, în vreme ce ultimile opt vor juca în play-out, de unde vor retrograda direct patru echipe.  (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …