Thursday , April 25 2024

CSU Suceava și CSM Botoșani își dispută supremația în Seria A

Cele două formații se întâlnesc sâmbătă seară, de la ora 18.00, în sala “Dumitru Bernicu”, într-un meci din cadrul etapei a IX-a a Diviziei A la handbal masculin

CSU Suceava și CSM Botoșani se întâlnesc la finalul acestei săptămâni în derby-ul Seriei A din Divizia A la handbal masculin. Cea de-a doua confruntare stagională dintre cele două formații va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, în sala „Dumitru Bernicu” din Suceava.

“E un joc între două echipe echilibrate valoric, iar acest lucru se vede și în clasament. Vom vedea cine va avea câștig de cauză: tinerețea sau experiența. Mă aștept la un meci frumos și sper să fie sala plină. Avem un public cunoscător de handbal și cred că jucătorii suceveni care evoluează acum la Botoșani vor fi primiți extraordinar”, a declarat antrenorul echipei sucevene, Adi Chiruț, cu referire la ex-universitarii Ciubotariu, Adomnicăi, Soldănescu, Lakovic, Lăzurcă și Lazoreac.

Tehnicianul de la CSU a făcut și un apel la fanii suceveni să vină la sală. “Avem nevoie de suporteri. ~i așteptăm la sală și sperăm să nu-i dezamăgim. Avem o echipă tânără, iar dacă suporterii nu ne vor împinge de la spate ne va fi mult mai greu”, a adăugat Adi Chiruț.

 

Primul meci direct dintre cele două echipe s-a disputat la mijlocul lunii octombrie, în sala din Botoșani și s-a încheiat la egalitate, scor 21-21.

Jocul de sâmbătă va fi arbitrată de brigadă clujeană  Mârza / Nedelea.

In celălalt meci al rundei a IX-a, Politehnica Iași va primi vizita celor de la CSU Galați. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …