Saturday , April 20 2024

CSU Suceava și-a suspendat activitatea până lunea viitoare

“In acest moment, cel mai important este să nu se îmbolnăvească vreun jucător. Vom vedea ce vom face mai departe”, a precizat antrenorul Adrian Chiruț. Campionatele Naționale de Handbal sunt suspendate până la finalul lunii martie

CSU Suceava și-a sistat antrenamentele până lunea viitoare ca urmare a deciziei Federației Ro­mâne de Handbal de a suspenda toate competițiile programate până la finalul lunii din cauza coronavirusului.

Trupa antrenată de Adrian Chiruț ar fi trebuit să joace ieri, pe teren propriu, în compania celor de la Politehnica Iași. “În acest moment, cel mai important este să nu se îmbolnăvească vreun jucător. Vom vedea ce vom face mai departe. Oricum, după partida cu Politehnica Iași, urma o pauză de trei săptămâni pentru noi. Sperăm ca în acest interval de timp lucrurile să intre cât de cât în normal. În ceea ce ne privește, nu avem cum să oprim de tot antrenamentele. Le vor relua pe 23 martie. Nu știm cum vor evolua lucrurile în continuare, dar noi avem un obiectiv de îndeplinit și vrem să fim pregătiți atunci când se va pune problema să jucăm turneul semifinal”, a spus antrenorul CSU-ului.

CSU Suceava este calificată mathematic la turneul semifinal, fiind lideră în Seria A a Diviziei A la handbal masculin, cu cinci etape rămase de disputat din sezonul regulat. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …