Thursday , March 28 2024

CSU Suceava și-a complicat situația în clasament după înfrângerea de la Timișoara

Echipa antrenată de Petru Ghervan a cedat sâmbătă seară, în fața gazdelor de la Politehnica, cu scorul de 31-37, într-un meci din cadrul etapei a XVII-a a Ligii Naționale la handbal masculin

CSU Suceava și-a complicat situația în clasamentul Ligii Naționale la handbal masculin, după ce a pierdut sâmbătă, pe terenul Politehnicii Timișoara, cu scorul de 31-37, într-un meci din cadrul etapei a XVII-a.

Gruparea bănățeană a început perfect jocul, s-a distanțat încă din minutul 9 la 5-1 și a intrat la pauză cu un avantaj de 17-14.

Gazdele s-au distanțat decisiv în debutul reprizei secunde, când au marcat de șapte ori consecutiv fără să primească gol.

Politehnica – CSU Suceava s-a terminat 37-31, iar formația bănățeană s-a apropiat în clasament la un singur punct de echipa lui Petru Ghervan.

CSU Suceava: Makaria, Simulescu – Gavriloaia (8 goluri), Stanciuc (6), Tîrzioru (2), Zarițchi (2), Csog (2), Radu (2), Loic (2), Lupu (2), Bruj (2), Ştefan (1), Bologa (1), Balazs (1), Kbilashvili și Vizitiu.

Rezultatele etapei a XVII-a:

Dinamo București – CSM Odorhei: 50-37

CSM Vaslui – CSM București: 26-30

HC Buzău – CSM Focșani: 29-31

Politehnica Timișoara – CSU Suceava: 37-31

Potaissa Turda – Steaua București: 23-27

CSM Bacău – CSM Oradea: 36-29

CSM Constanța – Minaur Baia Mare (duminica seară).

În runda viitoare, echipa suceveană are un meci capital pe teren propriu în compania celor de la CSM Vaslui. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …