Friday , March 29 2024

CSU Suceava se poate salva de la retrogradare cu o victorie la Făgăraș

“Dacă vom câștiga la Făgăraș, vom rămâne sigur în Liga Națională, fără să mai trecem printr-un baraj, care ne-ar scurta și vacanța de vară. Trebuie să dăm totul în acest meci”, a declarat antrenorul sucevean Adi Chiruț înaintea meciului de mâine seară 

Handbal. Chirut

CSU Suceava își poate asi­gu­ra rămânerea în Liga Na­țio­nală cu o victorie în meciul pe care îl are programat mâine, de la ora 18.00, pe terenul for­mației CSM Făgăraș, în penultima etapă din play-out.

“Suntem la mână noastră pe acest final de campionat. Ne așteaptă un meci greu sâmbătă, dar, dacă vom câș­tiga la Făgăraș, vom rămâne sigur în Liga Națională, fără să mai trecem printr-un ba­raj, care ne-ar scurta și va­canța de vară. Băieții sunt conștienți de acest lucru, cred că au ieșit din acel blocaj psihic după succesul cu Steaua și mergem la Făgăraș doar cu gândul la victorie. Trebuie să dăm totul în acest meci”, a spus antrenorul sucevean Adi Chiruț.

Cu excepția lui Sebastian Polocoșer, accidentat, tehnicianul universitarilor a preci­zat că are întreg lotul de ju­cători la dispoziție.

Meciul dintre CSM Făgăraș și CSU Suceava va fi arbitrat de o brigadă bucureșteană alcă­tuită din Constantin Din și Sorin Dinu.

CSU Suceava a câștigat la o diferență de cel puțin trei goluri toate cele trei meciuri directe cu CSM Făgăraș disputate în acest sezon.

In celălalt meci din penulti­ma etapă a play-out-ului, Stea­ua va primi de la ora 16.00, în direct la TVR 2, vizita celor de la CSM Focșani.

In ultima rundă, sucevenii vor primi vizita codașei CSM Satu Mare. (Dănuț CHIDO­VET)

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …