Wednesday , April 24 2024

CSU Suceava se întoarce la Sfântu Gheorghe pentru al doilea turneu din Liga Națională

Sase meciuri în decurs de opt zile are  programate trupa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei, care va înfrunta pe rând CSM Focșani, Potaissa Turda, CSM Vaslui, HC Buzău, CSM Bacău și CSM Botoșani

CSU Suceava se întoarce la sfârșitul acestei săptămâni la Sfântu Gheorghe pentru cel de-al doilea turneu din cadrul Ligii Naționale la handbal masculin.

Şase meciuri în decurs de opt zile are  programate trupa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei, care va înfrunta pe rând grupările CSM Focșani, Potaissa Turda, CSM Vaslui, HC Buzău, CSM Bacău și CSM Botoșani.

Desfășurarea ultimelor două partide este pusă însă semnul întrebării, după ce CSM Bacău și CSM Botoșani au raportat mai multe cazuri de COVID-19 în lot, motiv pentru care riscă să nu poată participa la turneul de la Sfântu Gheorghe.

Jucătorii și staff-ul celor de la CSU Suceava vor efectua un nou test COVID-19 la sfârșitul acestei săptămâni, înaintea plecării spre Covasna.

Programul echipei sucevene:

Etapa a IV-a (4 octombrie):

ora 19.15: CSM Focșani – CSU Suceava

Etapa a V-a (5 octombrie):

ora 13.45: CSU Suceava – Potaissa Turda

Etapa a VI-a (7 octombrie):

ora 11.00: CSM Vaslui – CSU Suceava

Etapa a VII-a (8 octombrie):

ora 13.45: CSU Suceava – HC Buzău

Etapa a VIII-a (10 octombrie):

ora 11.00: CSM Bacău – CSU Suceava

Etapa a IX-a (11 octombrie):

ora 13.45: CSU Suceava – CSM Botoșani

La finalul sezonului regular, primele opt clasate se vor califica în play-off, în vreme ce ultimele opt clasate vor juca în play-out, de unde vor retrograda direct patru echipe. (Dănuț CHIDOVEŢ)

secretarasite

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …