Thursday , May 2 2024

CSU Suceava revine în fața propriilor suporteri pentru meciul cu Politehnica Timișoara

Cele două formații se întâlnesc duminică, de la ora 17.30, în sala LPS, în etapa a IV-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

CSU Suceava revine la sfârșitul acestei săptămâni în fața propriilor suporteri pentru meciul cu Politehnica Timișoara, programat duminică, de la ora 17.30, în cadrul etapei a IV-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Partida contra bănățenilor a fost prefațată de portarul Darius Makaria și de antrenorul Bogdan Şoldănescu.

“Suntem cu toții conștienți că avem nevoie de cele trei puncte și trebuie să facem tot posibilul ca ele să rămână acasă. Timișoara este o echipă foarte experimentată cu care am avut mereu meciuri grele. Noi ne putem face jocul ușor, dacă îl tratăm cu seriozitate din primul până în ultimul minut”, a declarat Darius Makaria.

“Cele trei puncte câștigate din meciul cu Steaua nu înseamnă nimic fără alte trei cu Timișoara. Vom întâlni o echipă cu jucători experimentați, cu multe selecții la lotul național, iar aici mă refer la Sadoveac și Fenici, care duc greul”, a spus Bogdan Şoldănescu.

Antrenorul echipei sucevene a comentat și deciziile Comisiei de Disciplină a FRH, prin care Alexandru Bologa și Andrei Bruj au fost suspendați pentru opt, respectiv patru etape, în urma cartonașelor galbene primite de cei doi în meciul cu Steaua. “Meritau să fie suspendați, dar cred că e un pic cam aspră decizia. Am văzut faza în care a fost implicat Bologa de 20 de ori. Nu a avut intenția să lovească. A fost doar o intervenție neglijentă. O să ne lipsească foarte mult. Vom încerca să facem un apel să reducem pedeapsa”, a precizat Şoldănescu.

 Programul etapei a IV-a:

Universitatea Cluj – Dinamo București

CSM București – CSM Vaslui

CSM Focșani – CSM Sighișoara

CSU Suceava – Politehnica Timișoara

Steaua București – CSM Constanța

Minaur Baia Mare – Potaissa Turda

CSM Bacău – HC Buzău.

La finalul sezonului, ultimele două clasate vor retrograda direct în Divizia A, în timp ce ocupantele locurilor 11 și 12 vor juca la baraj. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOSCEAC)

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …