Thursday , March 28 2024

CSU Suceava revine în fața propriilor suporteri pentru meciul cu CSU Galați

CSU Suceava revine la sfârșitul acestei săptămâni în fața propriilor suporteri pentru meciul cu CSU Galați, programat duminică, de la ora 11.00, în Sala “Dumitru Bernicu”, în cadrul etapei a V-a a Diviziei A.

Adrian Chiruț le cere concentrare maximă handbaliștilor săi, astfel încât universitarii să nu-și facă singuri meciul greu în fața celei de-a treia clasată în Seria A. “Nu va fi un meci ușor, pentru că jucăm contra unei echipe care ne poate ne pune probleme dacă nu suntem atenți. Mă aștept să facem un meci bun, pentru că avem jucători cu calități, care își doresc mult să se afirme. Trebuie doar să joace mai dezinvolt pentru că le știu valorea. Trebuie să ne luăm punctele și să creștem în joc față de etapa precedentă”, a declarat antrenorul echipei sucevene.

“Încercăm să luăm fiecare meci în parte și să creștem de la joc la joc. Ne-am adunat foarte mulți jucători noi și încercăm să fim cât mai motivați. Sunt sigur că abia la turneul semifinal și la cel final ne vom arăta adevărata valoare”, a spus Maxim Oancea, unul dintre puțini jucători din sezo­nul trecut ră­mași la CSU Suceava. “Sunt în perioada de acomodare, dar îmi place. E un alt nivel aici față de cel din Ucraina. Sper să joc cât mai bine”, a completat nou-venitul Vladyslav Kobzii.

În celălalt meci din ultima etapă a turului I al Divizie A, CSU Târgoviște va primi vizita celor de la CSM Botoșani. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …