Saturday , April 20 2024

CSU Suceava revine în fața propriilor suporteri pentru meciul cu CSU Galați

Cele două formații se întâlnesc mâine, de la ora 17.00, în sala “Dumitru Bernicu”, într-un meci din cadrul etapei a XV-a a Diviziei A la handbal masculin. Cu o victorie, trupa antrenată de Adrian Chiruț își poate asigura și din punct de vedere matematic prezența la turneul semifinal

CSU Suceava își poate asigura și din punct de vedere matematic calificarea la turneul semifinal cu o victorie în meciul pe care îl are programat mâine, de la ora 17.00, în sala “Dumitru Bernicu”, în cadrul etapei a XV-a din sezonul regulat al Diviziei A la handbal masculin.

Trupa antrenată de Adrian Chiruț vrea totodată să facă uitată înfrângerea suferită în runda trecută la Botoșani. “Trebuie să trecem peste meciul de la Botoșani, unde nu meritam să câștigăm. A fost o înfrângere care ne-a adus cu picioarele pe pâmânt. Acum, jucătorii trebuie să se motiveze singuri la meciul cu Galați, să muncească mai mult și să fie mai serioși când pășesc pe teren. Dacă pierdem în fața unui astfel de adversar, ne lăsăm de handbal, dar la ce oscilații avem în joc, mă pot aștepta la orice”, a declarat antrenorul Adrian Chiruț.

“Trebuie să uităm meciul de la Botoșani pentru că nu mai este mult și urmează meciurile importante de la turneul semifinal. Sâmbătă, contra celor de la Galați, sper să eliminăm din greșeli și să obținem o victorie de moral”, a completat coordonatorul sucevenilor, Alexandru Popia.

CSU Suceava a câștigat precedentele două meciuri disputate în actualul sezon în fața celor de la CSU Suceava, cu 33-24, acasă, și cu 41-27, în deplasare.

În celălalt meci programat în acest weekend în Seria A a Diviziei A, CSM Botoșani se va deplasa pe terenul codașei CSU Târgoviște. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …