Saturday , April 20 2024

CSU Suceava revine în fața propriilor suporteri pentru meciul cu CSM Bacău

Cele două formații se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 17.00, în cadrul etapei a XXII-a a Ligii Naționale la handbal masculin

CSU Suceava revine la sfârșitul acestei săptămâni în fața propriilor suporteri pentru meciul cu CSM Bacău, programat sâmbătă, de la ora 17.00, în sala LPS.

Fără victorie în acest an pe teren propriu, echipa antrenată de Petru Ghervan joacă cu cuțitul la os, în condițiile în care este pe loc de baraj cu cinci etape rămase de disputat în actualul sezon al Ligii Naționale la handbal masculin.

Programul etapei a XXII-a:

CSU Suceava – CSM Bacău

CSM Oradea – CSM Odorhei

Minaur Baia Mare – Politehnica Timișoara

CSM Vaslui – HC Buzău

CSM Constanța – Potaissa Turda

Steaua București – CSM Focșani

CSM București – Dinamo București.

În meciul direct din turul campionatului, CSU Suceava a pierdut la Bacău, cu scorul de 28-29. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …

One comment

  1. Buna ziua!
    As dori sa stiu daca domnul profesor Ghervan a avut curaj si onoare sa isi respecte promisiunea facuta cu privire la trimiterea catre EHF a clipurilor ireal de crunte cu cei doi asa zisi arbitri de la meciul focsani-suceava? Sau pentru crima facuta de aceeasi pirvu/potirniche la barajul de promovare in favoarea echipei domnului profesor Ghervan acesta din urma si-a inghitit saliva, a bagat o fumigena si nu a mai trimis clipurile?
    Clubul sucevean ar trebui sa le trimita la EHF, la IHF si la cat mai multe adrese e-mail din aceste structuri. Bine, asta daca au cuvant si daca isi respecta contribuabilii care decarteaza bani de la buget pentru echipa. Deci? Domnul Ghervan? Ati trimis? Sau…jucati calusarii oltenesti si o cotiti ca la Ploiesti?