Thursday , April 25 2024

CSU Suceava reia campionatul cu două meciuri la Baia Mare

Echipa antrenată de Adrian Chiruț va înfrunta luni campioana Dinamo, iar marți va juca cu CSM Focșani.  “Vom rula întreg lotul de jucători în primul meci în ideea de a fi cât mai proaspeți în jocul cu Focșani, o echipă ceva mai abordabilă” a anunțat antrenorul echipei locale de handbal

Adrian Chiruț

CSU Suceava reia campionatul Ligii Naționale la handbal masculin cu două meciuri la Baia Mare, acolo unde, luni, va disputa restanța cu Dinamo, iar marți va înfrunta pe CSM Focșani.

Universitarii nu-și fac planuri mari în privința jocului contra dinamoviștilor, dar speră la un rezultat pozitiv în compania vrâncenilor. “În primul meci întâlnim campioana en-titre și echipa de primul loc. Să vedem ce ne va ieși pe teren din ce am lucrat la antrenamente. Cu siguranță, vom rula întreg lotul de jucători în primul meci în ideea de a fi cât mai proaspeți în jocul cu Focșani, o echipă ceva mai abordabilă, dar care putea fi mai sus în clasament dacă nu pierdea câteva meciuri din cauza COVID-19”, a declarat antrenorul Adrian Chiruț, care consideră că formația suceveană mai are nevoie de cel puțin nouă puncte pentru a fi sigură că se salvează de la retrogradare.

Valentin Anton

Meciurile de la Baia Mare vor consemna și revenirea pe teren a interului Valentin Anton, care a lipsit aproape jumătate de an din cauza unei accidentări. “Abordăm aceste două meciuri cu gânduri mari. Ne-am propus victoria cu Focșaniul și să facem un meci bun cu Dinamo”, a spus Anton.

CSU Suceava nu va putea conta până la finalul sezonului pe interul Baran Nalbantoglu, care s-a accidentat la genunchi și a plecat să se trateze acasă, în Turcia.

Meciul cu Dinamo este luni, de la ora 13.45, iar cel cu CSM Foșcani, marți, de la ora 13.00.

Programul etapei a XIX-a:

CSU Suceava – CSM Focșani

CSM Făgăraș – CSM Vaslui

Steaua București – HC Buzău

Poli Timișoara – CSM Bacău

Minaur Baia Mare – CSM Botoșani

HC Dobrogea Sud – CSM București

Dinamo București – Potaissa Turda

CSM Reșița va sta în această rundă.

La finalul sezonului, ultimele trei clasate vor retrograda direct în Divizia A. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …