Saturday , April 20 2024

CSU Suceava pornește cu șansa a doua împotriva Constanței

Cele două formații se vor înfrunta mâine, de la ora 13.45, în sala Rapid din București, într-un meci din cadrul etapei a XII-a a Ligii Naționale la handbal masculin

CSU Suceava pornește cu șansa a doua în meciul pe care îl are programat mâine, de la ora 13.45, în sala Rapid din București, în compania celor de la HC Dobrogea Sud, în cadrul etapei a XII-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Adi Chiruț consideră că universitarii ar putea scoate un rezultat surpriză în fața constănțenilor dacă vor arăta mai mult tupeu în joc. “Urmează un alt meci greu, contra unei echipe care ocupă locul 3 în campionat și noi avem o problemă de moral când jucăm împotriva echipelor de genul Constanței. Aici vrem să schimbăm ceva. Nu trebuie să mergem cu gândul că am pierdut deja meciul. Doar așa vom putea scoate un rezultat mare împotriva unei echipe puternice. Încercăm să facem un meci mare și poate că e momentul să facem o surpriză”, a declarat antrenorul formației sucevene.
Darius Makaria trebuie să apere poarta suceveană în meciul de mâine. “Constanța excelează la multe capitole. E o echipă puternică, cu jucători valoroși, bine plătiți, cu gândul la podium. Balanța înclină spre adversari, dar trebuie să scoatem puncte și cu echipele mari. Ne așteptăm să creștem în joc și, de ce nu, să le punem probleme. Sperăm chiar și la puncte. Tinerețea și dorința noastră de a ne afirma ar putea combate jocul Constanței”, crede Makaria.
Programul etapei a XII-a:

CSM Botoșani – HC Buzău

Dunărea Călărași – Dinamo București

Minaur Baia Mare – CSM Făgăraș

HC Dobrogea Sud – CSU Suceava

CSM Focșani – CSM Bacău

Poli Timișoara – Steaua București

CSM București – Potaissa Turda

CSM Reșița – CSM Vaslui

La finalul sezonului regular, primele opt clasate se califică în play-off, în vreme ce ultimile opt vor juca în play-out, de unde vor retrograda direct patru echipe.  (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …