Friday , April 19 2024

CSU Suceava, meci de gală în compania campioanei Dinamo

Cele două formații se întâlnesc vineri seară, de la ora 17.30, în sala “Dumitru Bernicu”, în deschiderea etapei a XVIII-a a Ligii Naționale la handbal masculin

Meci de gală în sala “Dumitru Bernicu”, acolo unde, vineri seară, cu începere de la ora 17.30, CSU Suceava înfruntă campioana Dinamo, în deschiderea etapei a XVIII-a din Liga Națională la handbal masculin.

“Întâlnim campioana ultimelor ediții și cea mai puternică echipă din Liga Națională, cu jucători cu nume mari. Cred însă că avem puterea să facem un meci bun și noi, să dăm o replică bună”, a declarat antrenorul Bogdan Şoldănescu.

Răzvan Gavriloaia cunoaște cel mai bine forța lui Dinamo, pentru care a jucat timp de cinci sezoane. “Este un meci aparte pentru mine, pentru că acolo m-am definitivat ca jucător. Au fost multe bucurii pe care le-am trăit la Dinamo și am legat multe prietenii. De la acest meci, aștept să avem o atitudine de luptători, pentru că în tur ne-a lipsit acest lucru și am fost puși la respect. Atunci, ne-au dat o lecție. Sper ca acum să arătăm o altă față. Suntem convinși că rezultatul nu ne va fi favorabil la final. Am fi lipsiți de simțul realității să spunem că vom scoate puncte la ce joacă Dinamo”, a precizat veteranul vestiarului sucevean.

“Pentru noi, cei tineri, este o oportunitate foarte mare să jucăm cu niște jucători cum sunt cei de la Dinamo. Cred că nu trebuie să ne fie teamă, să nu ne menajăm, pentru că asemenea meciuri ne fac să progresăm”, a adăugat extrema Cătălin Zarițchi.

Programul etapei a XVIII-a:

CSU Suceava – Dinamo București

CSM București – CSM Constanța

CSM Bacău – CSM Sighișoara

Steaua București – Politehnica Timișoara

Universitatea Cluj – HC Buzău

Minaur Baia Mare – CSM Vaslui

CSM Focșani – Potaissa Turda.

În meciul direct din turul campionatului, CSU Suceava a fost zdrobită pe terenul lui Dinamo, scor 29-55. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …