Sunday , April 28 2024

CSU Suceava joacă un meci cât un campionat în fața celor de la HC Buzău

Cele două formații se înfruntă sâmbătă, de la ora 17.30, în sala “Dumitru Bernicu”, într-un joc în care miza este evitarea barajului pentru menținerea în Liga Națională la handbal masculin

CSU Suceava înfruntă sâmbătă, de la ora 17.30, în sala “Dumitru Bernicu”, formația HC Buzău, într-un meci în care miza este evitarea barajului pentru menținerea în Liga Națională la handbal masculin.

“Suntem încrezători că, alături de suporteri, pe care îi rugăm să vină îmbrăcați în alb, vom reuși victoria sâmbătă. Se putea întâmpla să jucăm cu Buzăul în prima etapă, dar obiectivul era același: să câștigăm cele trei puncte”, a declarat antrenorul secund al universitarilor, Bogdan Şoldănescu.

“E un meci de care pe care. Jucăm practic un întreg campionat în acest meci”, a declarat portarul Darius Makaria, care tocmai și-a prelungit contractul cu CSU Suceava.

Programul ultimei etape:

CSM Bacău – Politehnica Timișoara

Potaissa Turda – Dinamo București

Minaur Baia Mare – CSM Oradea

CSM Constanța – CSM Odorhei

CSM București – Steaua București

CSM Vaslui – CSM Focșani

CSU Suceava – HC Buzău

În meciul direct din turul campionatului, formația suceveană a pierdut la Buzău, cu scorul de 23-24.

La finalul sezonului, ultimele două clasate vor retrograda direct în Divizia A, în timp ce ocupantele locurilor 11 și 12 vor juca în barajul pentru menținerea în Liga Națională. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …