Thursday , April 25 2024

CSU Suceava își securizează poarta cu un fost campion național

Ştefan Grigoraș (29 de ani) este cel de-al șaptea transfer anunțat de echipa locală de handbal în această vară. “Prin experiența și pasiunea mea pentru handbal doresc să aduc un plus echipei și mulțumesc staff-ului pentru oportunitatea acordată”, a declarat noua achiziție a celor de la CSU Suceava

CSU Suceava continuă să-și întărească lotul de jucători în perspectiva turneului de promovare în Liga Națională. Ultima achiziție a echipei locale de handbal este portarul Ştefan Grigoraș, cel care în sezonul trecut a apărat la CSM Făgăraș.

În vârstă de 29 de ani, Grigoraș are un palmares extraordinar: patru titluri de campion național, o Cupă a României, două Supercupe și trei participări în Liga Campionilor cu Dinamo, dar și două titluri de vicecampion cu Ştiința Bacău.

”Echipa din Suceava a arătat interes pentru o colaborare. Ei își doresc să obțină rezultate cât mai bune în următorul sezon, iar pe lista sportivilor în care au avut încredere m-am aflat și eu. Prin experiența și pasiunea mea pentru handbal doresc să aduc un plus echipei și mulțumesc staff-ului pentru oportunitatea acordată”, a declarat handbalistul originar din Bacău pentru Handbal Mania.

“Îi urăm și lui bun venit la echipa noastră și îi dorim cât mai multe prestații remarcabile în tricoul CSU” este mesajul conducerii clubului sucevean.

Ştefan Grigoraș este cel de-a șaptelea transfer perfectat de CSU Suceava în această vară după pivotul macedonean Konstantin Petrov (29 de ani), extrema stânga Alin Cîmpan (30 de ani), interul dreapta Valentin Anton (30 de ani), interul stânga Alexandru Dascălu (23 de ani), portarul Darius Makaria (27 de ani) și internaționalul tur Baran Nalbantoglu (27 de ani).

La turneul de promovare, CSU Suceava face parte din Grupa 1, alături de Szejke Odorheiul Secuiesc, CSM Alexandria și Unirea Sânnicolau Mare, în vreme ce în Grupa 2 se regăsesc formațiile CSM Medgidia, CSM Oradea și CSM Botoșani.

Se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, primele două clasate din fiecare grupă urmând să se întâlnească încrucișat în semifinale. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …