Saturday , April 20 2024

CSU Suceava își începe aventura în Liga Națională cu un meci contra Stelei

Cele două formații se înfruntă astăzi, de la ora 14.30, în sala din Sfântu Gheorghe. “Cel mai important lucru este că am reușit promovarea, iar de acum ne-am propus să adunăm cât mai multe puncte”, a precizat antrenorul Adrian Chiruț  

Handbaliștii de la CSU Suceava n-au avut prea mult timp la dispoziție să sărbătorească promovarea, “alb-albaștrii” urmând să revină pe teren la doar două zile de la ultimul meci disputat la turneul final al Diviziei A.

Rămasă la Sfântu Gheorghe, acolo unde au loc primele trei etape din noul sezon al Ligii Naționale, trupa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei înfruntă astăzi, de la ora 14.30, formația Steaua București.

secretarasite

“Cel mai important lucru este că am reușit promovarea, iar de acum ne-am propus să adunăm cât mai multe puncte. Nu am avut prea mult timp de sărbătorit. Am avut doar o zi de pauză, cea de luni, în care am încercat să ne recuperăm cât mai bine din punct de vedere fizic și mental, pentru că a fost o încărcătură psihică foarte mare mai ales în primele două meciuri ale turneului de promovare, când am jucat sub presiunea rezultatului. Din păcate, de ce ne-am temut nu am scăpat, așa că au apărut și unele accidentări în cadrul lotului”, a declarat antrenorul Adrian Chiruț, care îi are incerți pe Olariu și Manjic.

Programul primei etape:

Minaur Baia Mare – CSM Vaslui

CSM Reșița – CSM Focșani

Dunărea Călărași – HC Buzău

Steaua București – CSU Suceava

HC Dobrogea Sud – CSM Bacău

Poli Timișoara – Potaissa Turda

CSM Făgăraș – Dinamo București

CSM București – CSM Botoșani

secretarasite
La finalul sezonului regulat, primele opt clasate se vor califica în play-off, în vreme ce ultimele opt clasate vor juca în play-out, de unde vor retrograda direct patru echipe. (Dănuț CHIDOVEŢ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …