Friday , December 1 2023

CSU Suceava înfruntă campioana Dinamo în direct pe Pro Arena

Cele două formații se întâlnesc astăzi, de la ora 17.00, într-un meci din etapa a V-a a Ligii Naționale la handbal masculin

CSU Suceava are parte la sfârșitul acestei săptămâni de cea mai grea deplasare din actuala ediție de campionat a Ligii Naționale la handbal masculin, echipa antrenată de Bogdan Şoldănescu urmând să joace astăzi, de la ora 17.00, în direct pe Pro Arena, pe terenul campioanei Dinamo, într-un meci din cadrul etapei a V-a.

“Întâlnim multipla campioană a României și ne dorim să-i dăm o replică cât mai bună, așa cum am făcut-o în Supercupa României”, a declarat Bogdan Şoldănescu.

Răzvan Gavriloaia cunoaște forța lui Dinamo, pentru care a evoluat timp de cinci sezoane. “Orice întâlnire cu Dinamo este un prilej de sărbătoare pentru cei care vor să urmărească partea frumoasă a handbalului. Pentru noi, cei din teren, va fi o încercare monumentală pentru că Dinamo este o echipă extraordinară. Este echipa care dă tonul în handbalul românesc și încă nu a reușit nimeni să-i țină pasul”, consideră extrema dreaptă a universitarilor.

“Sper să prezentăm un joc cât mai bun, să ne facem treaba fiecare în parte. Toate lumea știe cine este Dinamo, cât de competitivă este, dar nu trebuie să lăsăm capul jos”, a completat portarul Mihai Merlă.

Programul etapei a V-a:

Politehnica Timișoara – Steaua București

Dinamo București – CSU Suceava

Potaissa Turda – CSM Focșani

CSM Vaslui – Minaur Baia Mare

CSM Constanța – CSM București

CSM Sighișoara – CSM Bacău

HC Buzău – Universitatea Cluj.

La finalul sezonului, ultimele două clasate vor retrograda direct în Divizia A, în timp ce ocupantele locurilor 11 și 12 vor juca la baraj. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava rămâne lider cu punctaj maxim în campionatul juniorilor II

CSU Suceava rămâne lider cu punctaj maxim în Campionatul Național de handbal pentru Juniori II. …