Friday , March 29 2024

CSU Suceava a scos un punct nesperat în meciul cu CSM Vaslui

Cele doua formații au remizat ieri, la Sfântu Gheorghe, scor 27-27, într-un meci din cadrul etapei a VI-a a Ligii Naționale la handbal masculin. Universitarii au egalat in extremis, printr-un gol marcat de ucraineanul Kobzii, cu trei secunde înainte de final

CSU Suceava a scos in extremis un punct în etapa a VI-a a Ligii Naționale de handbal masculin, după ce a remizat, ieri, în fața celor de la CSM Vaslui, scor 27-27, într-un meci disputat în sala din Sfântu Gheorghe.

Trupa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a condus în Sepsi Arena pe toată durata primei reprize, profitând și de numeroasele ratări avute de vasluieni în debutul jocului.

Câmpan, cel mai bun marcator din tabără suceveană, i-a desprins pe universitari la 4-1, în minutul 8, Loic a mărit apoi diferența la 10-6, în minutul 19, pentru ca pauza să consemneze un avantaj de două goluri în favoarea handbaliștilor de la CSU, scor 14-12.

Gruparea vasluiană a egalat însă imediat după pauză, la 15-15, iar pe fondul reușitelor ex-universitarului Florin Acatrinei, autor a 11 goluri, s-a desprins până în minutul 48 la 25-20.

Dar meciul nu era decis, trupa lui Adrian Chiruț reușind să revină nesperat pe tabelă în ultimele zece minute de joc, ucraineanul Kobzii marcând golul egalizator de 27-27 cu trei secunde înainte de fluierul final.

CSU Suceava: Grigoraș (1 gol), Makaria – Câmpan (6 goluri), Nalbantoglu (4), Loic (4), Sadovyi (3), Kobzii (3), Balazs (3), Olariu (2), Furak (1), Tofănel, Mihalcea, Fodorean, Oancea, Manjic și Dascălu.

CSU Suceava mai are programate trei meciuri în cadrul celui de-al doilea turneu al Ligii Naționale.

Echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei ar trebui să mai înfrunte în această săptămână formațiile HC Buzău, CSM Bacău și CSM Botoșani.

Cel mai probabil însă, ultimele două meciuri vor fi câștigate de suceveni la “masa verde”, pentru că CSM Bacău și CSM Botoșani au câte 15 jucători infectați cu coronavirus și au anunțat că nu se pot prezenta la turneul de la Sfântu Gheorghe. (Dănuț CHIDOVE})

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …