Thursday , March 28 2024

CSU Suceava a rămas fără victorie în Liga Națională și după disputarea etapei a V-a

Echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a pierdut la o diferență de zece goluri, scor 24-34, meciul disputat ieri în fața Potaissei Turda  

CSU Suceava a rămas fără victorie în Liga Națională la handbal masculin și după disputarea etapei a V-a, echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei pierzând la o diferență de zece goluri, scor 24-34, meciul disputat ieri în fața Potaissei Turda.

O abonată la cupele europene, gruparea ardeleană a condus ostilitățile încă din startul întâlnirii, iar după primul sfert de oră avea un avantaj de două goluri pe tabelă, după ce Thalmaier marca pentru 9-5.

Pe fondul reușitelor lui Câmpan, Oancea și Sadovyi, universitarii au redus din diferență în ultimele zece minute ale primei reprize, pauza consemnând 16-14 pentru Potaissa.

Echilibrul s-a rupt din nou în prima jumătate a reprizei secunde, când turdenii au înscris de șapte ori consecutiv fără să primească gol și au dus scorul la 26-17.

Potaissa – CSU Suceava s-a terminat 34-24, rezultat stabilit de ex-universitarul Georgică Cântec, iar trupa lui Adrian Chiruț și Iulian Andrei rămâne cu un singur punct acumulat în primele cinci runde de campionat.

CSU Suceava a înscris în poarta Turdei prin Câmpan (5 goluri), Sadovyi (4), Kobzii (4), Balazs (4), Oancea (3), Olariu (2), Furak (1) și Loic (1).

Ar putea să câștige la “masa verde” două dintre meciuri

CSU Suceava mai are programate patru meciuri în cadrul celui de-al doilea turneu al Ligii Naționale.

Echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei ar trebui să înfrunte în această săptămână CSM Vaslui, HC Buzău, CSM Bacău și CSM Botoșani.

Cel mai probabil însă, ultimele două ­me­ciuri vor fi câștigate de suceveni la “masa verde”, pentru că CSM Bacău și CSM Botoșani au câte 15 jucători infectați cu coronavirus și au anunțat că nu se pot prezenta la turneul de la Sfântu Gheorghe.

Din lotul sucevean doar Alexandru Popia a fost testat pozitiv cu COVID-19 înaintea acestui turneu. Universitarii nu pot miza nici pe pi­votul macedonian Kostandin Petrov, care nu a primit în timp util viza. (Dănuț CHIDOVEŢ)

secretarasite

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …