Tuesday , March 19 2024
Breaking News

CSU Suceava a rămas fără trei puncte în clasament

Aceste puncte au fost pierdute de universitari ca urmarea a retragerii Dunării Călărași din Liga Națională la handbal masculin. In ciuda acestei decizii, CSU Suceava a rămas pe locul 12 în clasament

CSU Suceava a rămas fără trei puncte în clasamentul Ligii Naționale la handbal masculin ca urmare a retragerii din campionat a celor de la Dunărea Călărași.

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Handbal a luat act de această retragere miercuri, iar în același timp a anulat toate rezultatele înregistrate de Dunărea până acum pe motiv că gruparea din Călărași a participat la mai puțin de 50%^1 din numărul de jocuri aflate în calendarul actualului sezon competițional.

Cum călărășenii câștigaseră în tur doar patru meciuri, cu CSM Botoșani, CSM Reșița, CSM Focșani și Minaur Baia Mare, celorlalte 12 echipe din Liga Națională, inclusiv CSU Suceava, le-au fost scăzute câte trei puncte în clasament.

În urma acestei operațiuni, formația antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei își păstrează locul 12 în clasament, primul deasupra liniei retrogradării directe.

În afară de Dunărea Călărași, care s-a retras din campionat, la finalul ediției 2020-2021 a Ligii Naționale vor mai retrograda  direct ultimele trei clasate.

CSU Suceava va disputa primele meciuri oficiale din acest an pe 3 și 4 februarie, când va întâlni, în sala din Sfântu Gheorghe, formațiile Steaua București și CSM Făgăraș.

(Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Halep joacă azi meciul de revenire în circuit, la Miami Open. Vezi ora de start a partidei

Simona Halep revine pe teren după un an şi jumătate. Beneficiara unui wild card, Halep …