Thursday , April 25 2024

CSU Suceava a pierdut ultimele două amicale din această iarnă

24-40 cu CSM Bacău și 32-33 cu CSM Odorhei sunt rezultatele înregistrate de handbaliștii suceveni la ultimul turneu de pregătire înainte de reluarea Ligii Naționale

CSU Suceava a pierdut cele două meciuri amicale disputate la sfârșitul săptămânii trecute la Odorhei, ultimele înainte de reluarea Ligii Naționale la handbal masculin.

Echipa antrenată de Petru Ghervan, Bogdan Şoldănescu și Iulian Andrei a cedat în fața celor de la CSM Bacău, cu 24-40, după care a fost învinsă la limită de gazdele de la CSM Odorhei, cu 32-33.

“Nu am pus accent la acest turneu pe rezultate, ci am încercat să vedem diferite variante de echipă înainte de prima partidă oficială din acest an. Cel mai important lucru este ca jucătorii să fie sănătoși și în formă pentru meciul de sâmbătă din campionat” a declarat antrenorul secund Bogdan Şoldănescu.

Clasată pe locul 9 în Liga Națională, CSU Suceava va disputa primul meci oficial din 2023 pe 4 februarie, când va primi vizita ocupantei locului 4, CSM București. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …