Friday , March 29 2024

CSU Suceava a pierdut fără drept de apel meciul cu Minaur Baia Mare

Echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a cedat marți seară, în fața băimărenilor, cu scorul de 19-27, într-un meci disputat la Sfântu Gheorghe, în cadrul etapei a XIV-a a Ligii Naționale la handbal masculin. Universitarii vor ierna pe locul 12 în clasament, deasupra liniei retrogradării directe

CSU Suceava a pierdut la o diferență de opt goluri, scor 19-27, în fața celor Minaur Baia Mare, într-un meci disputat marți seara, la Sfântu Gheorghe, în cadrul etapei a XIV-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Aflată la ultima apariție din acest an, trupa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a început curajos, iar după primul sfert de oră conducea pe tabela de marcaj cu 7-5.

Gruparea băimăreană a întors scorul pe finalul primei reprize, când a profitat de ratările avute de universitari și a intrat la pauză cu un avantaj de cinci goluri, 14-9.

Cu internaționalii Csepreghi și Căbuț în zi de gol, cei doi punctând de 13 ori în poarta suceveană, Minaur s-a distanțat și mai mult în repriza secundă, câștigând în final la o diferența de opt lungimi, scor 27-19.

CSU Suceava: Makaria, Grigoraș – Oancea (4 goluri), Stanciuc (3), Kobzii (3), Furak (2), Tofănel (2), Majic (2), Popia (1), Juverdianu (1), Loic (1), Fodorean, Sadovyi, Petrov, Nalbantoglu și Lupu. Antrenori: Adrian Chiruț și Iulian Andrei.

CSU Suceava trebuia să joace ieri cu Poli Timișoara, doar că gruparea bănățeană nu s-a putut prezenta la ultimele două etape din acest an din pricina cazurilor de COVID-19 din lot. Drept urmare, conform regulamentului, universitarii vor câștiga meciul la “masa verde”, cu scorul de 10-0.

Rezultatele etapei a XIV-a:

Poli Timișoara – Dinamo București: 0-10

CSM Focșani – CSM Botoșani: 33-29

Dunărea Călărași – Potaissa Turda: 0-10

Steaua București – CSM Făgăraș: 33-25

HC Dobrogea Sud – CSM Vaslui: 30-25

CSM Reșița – CSM Bacău: 20-22

CSM București – HC Buzău: 26-22

Minaur Baia Mare – CSU Suceava: 27-19

Rezultatele etapei a XV-a:

CSU Suceava – Poli Timișoara: 10-0

CSM Vaslui – Dunărea Călărași: 10-0

CSM Făgăraș – CSM Focșani (aseară)

HC Buzău – HC Dobrogea Sud (aseară)

CSM Botoșani – CSM Reșița (aseară)

Potaissa Turda – Minaur Baia Mare (aseară)

Dinamo București – Steaua București (aseară)

CSM Bacău – CSM București (aseară)

La finalul sezonului regular, primele opt clasate se califică în play-off, în vreme ce ultimile opt vor juca în play-out, de unde vor retrograda direct patru echipe. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Alex NICODIM)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …