Friday , March 29 2024

CSU Suceava a ocupat locul 3 la turneul amical de la Baia Mare

Echipa antrenată de Adrian Chiruț a pierdut primul meci, scor 23-37, în fața Potaissei Turda, iar în finala mică, disputată în compania celor de la CSM Reșița, a remizat scor 25-25

CSU Suceava a terminat pe locul al 3-lea turneul de pregătire desfășurat în ultimele două zile în Sala “Lascăr Pană” din Baia Mare.

Aflată în fața ultimelor teste înainte de reluarea campionatului Diviziei A la handbal masculin, echipa antrenată de Adrian Chiruț a cedat joi seară, în fața ocupantei locul secund în Liga Națională, Potaissa Turda, cu scorul de 23-37, după ce ardelenii au avut 20-13 la pauză.

CSU Suceava: Duman, Turturică – Juverdianu (4 goluri), Kobzii (4 goluri), Popia (3), Furak (3), Leordean (2), Pintilei (2), Loic (2), Majic (2), Barb (1), Tofănel, Cozorici, Sora și Popa. Antrenor: Adrian Chiruț.

Vineri, în finala mică a turneului amical din Maramureș, universitarii au remizat, scor 25-25, după ce au condus la pauză cu 11-10, în compania celor de la CSM Reșița, cele două formații împărțind locul 3.

CSU Suceava: Duman (1 gol), Turturică, Leordean (6), Juverdianu (4), Popia (3), Kobzii (3), Loic (3), Furak (2), Tofănel (1), Pintilei (1), Majic (1), Cozorici, Alupoaiei, Popa, Barb și Sora. Antrenor: Adrian Chiruț.

Clasată pe primul loc în Seriei A a Diviziei A, cu un avans de trei puncte în fața celor de la CS Magnum Botoșani, CSU Suceava va începe partea secundă a sezonului regular pe data de 2 februarie, în deplasare, cu Politehnica Iași. (Dănuț CHIDOVE})

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …