Thursday , March 28 2024

CSU Suceava a ocupat locul 3 la Memorialul “Mihai Mironiuc”

Echipa suceveană a încheiat turneul organizat zilele trecute în Sala “Dumitru Bernicu” cu o victorie și două înfrângeri: 31-30 cu CSŞM Bacău, respectiv 22-25 cu AHC Potaissa Turda și 25-26 cu CSM Făgăraș  CSU Suceava-min

CSU Suceava a ocupat locul 3 la cea de-a XI-a ediție a Memorialului “Mihai Mironiuc” la handbal masculin. Aflată la primele meciuri de verificare de la startul pregătirilor de vară, cchipa condusă de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a bifat o victorie și două înfrân­geri la turneul amical organizat la sfârșitul săptămânii trecute în Sala “Dumitru Bernicu” din Suceava: 31-30 cu CSŞM Bacău, respectiv 22-25 cu AHC Potaissa Turda și 25-26 cu CSM Făgăraș.

Turneul a fost câștigat de Turda cu maximum de puncte.

Rezultatele meciurilor:

CSU Suceava – CSM Bacău: 31-30

Potaissa Turda – CSM Făgăraș: 31-29

CSM Bacău – CSM Făgăraș: 28-30

CSU Suceava – Potaissa Turda: 22-25

Potaissa Turda – CSM Bacău: 38-33

CSU Suceava – CSM Făgăraș: 25-26

“A fost turneu bun, în care am folosit toți jucătorii avuți la dispoziție. S-a văzut că mai avem mult de lucrat, mai ales la jocul cu mingea. Ne așteaptă un turneu și mai tare la Baia Mare, în care ușor-ușor sper să se integreze și jucătorii nou-veniți. Cu siguranță, până la începerea campionatului, alta va fi fața echipei”, a spus Adi Chiruț.

La Trofeul Minaur, CSU Suceava își va testa forțele cu Politehnica Timișoara, Pota­issa Turda și gazdele din Baia Mare. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …